Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on elokuu, 2010.

labyrinth

aaa moi. meillä oli tänään liikkaa ja mentiin urheilukentälle joka meinaa sitä että ensviikolla ei oo liikkaa. nyt ei vaan oikein jaksais iloita. hyi ku vattaa on sattunu koko päivän D: mut ei sillee oksettavasti vaan silleen niinku jos esm. jalkaan koskis. ärsyttävää D: eli en jaksa kirjottaa kovi paljoo. jotai vaa + pari kappaletta toho loppuu. ja tänää alotettii sellasta tarinaa ku 'vanhan jäähallin salaisuus'. mä oon kirjottanu jo 2 sivua ja se pitää saada torstaina valmiiks, eli mulla ei oo mitää hajuakaa saanko sitä valmiiks.. .... nyt ei tuu mitää. hei. kappaleet ::: hime ichigo - Sherry? SuG - LOVE SCREAM PARTY ayabie - Aitakute nyt ärsyttää.

still waiting

NWAA HEI. täytyy sanoa että NYT MENEE AIKA MAHTAVASTI. siis meinaan söin just, on hyvä olo, hyvä mieli + meen tänää uimaa ! ja sitte pitää ostaa Naruto 31 ja lisää lakua omnomnom ~ ja sit viel sellasta asiaa että listailenpa lempi kappaleitani. ayabie - TheMe ayabie - Mikazuki no Kiseki Panic Channel - 829 Service ayabie - Brand New Story ayabie - Kotonohanoru NoGoD - Nanairo THE RUDIE SATAN PARK - The Oblivions Red Butterfly ayabie - Aitakute SERIAL ⇔NUMBER - COLOR STYLE Himitsu Kessha Codomo A - Sakura Techou hime ichigo - Omohi Shutsu Hanabi ayabie - Sakura Mau Kisetsu Ni ayabie - Dramatic Sadie - Grieving the Dead Soul ayabie - Hoshigaoka Himeyuri - Mirakuru~Ju alice nine. - Velvet mä voisin tehä jokaisen postauksen loppuun päivän parhaat kappaleet joo.

fantasy

odottavan aika on pitkä eiku mitä helvettiä sekoilen taas... okei siis joo moi. tänään oli KOULUA hyi jouduin nähdä tyyppejä hyi tuo yksi ällöttää hyi purkasta loppui maku MIKS KAIKKI ON NIIN VAIKEETA sitä ei moni tiedä en minäkään enkö osaa enää kirjottaa. en osaa. tuo lausuu englantia ihanasti minä pidän jee huomenna on perjantai arvatkaa loppuu kaheltatoista yee !! opettelisinko kirjottamaan joo sanokaa jos ette ota selvää no ette tietenkää polkekaa lytympää en voi olla enää huonompi heippa.

bell the cat

hmmm tänään käytiin uimassa ! ja öööh tota mun piti sanoo... AINIIN hommasin mulle ja Masalle tosi jännän jutun !! kunha saan sen eka näytettyä sille ''-.- ja AAA miksen oo kirjottanu tota oho hupsis taisin unohtaa. sopiiko että laitan kuvia joskus tässä JA VOIHAN enää 5 päivää koulun alkuun satan 666 EN HALUA nähdä niitä taas kaikki menee pilalle alkaa taas masentaa voihan vittu. niinja on tosi kivaa joo. heihei. vituttaa. ku joutuu sit nähdä NE. hyihyihyi ne on ällöttäviä YÄK en halua hyihyi.