Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on kesäkuu, 2010.

number six

huomenta. tänään oli tosi lämmin, eli aika kiva päivä. aamu meni suunnilleen samalla rutiinilla kuin yleensäki, heräsin, söin, puin ja silleen. sitten jossain vaiheessa kävin lenkillä ja sitten tehtiin yksi kuorma puita ja söin nuudeleita ♥ ja sitten kävin uimassa jee ♥ ja nyt tässä juon kylmää kaakaota. oisin ottanu mielummin lämmintä, muttaku mikro ja / tai vedenkeitin tekee niin pirusti meteliä D: ja noi muut nukkuu, eikä ihan viittis herättää niitä... mut ihan hyvää toi on. Masa oli tullu kotiin ja pitää soittaa sille huomenna että voisko se olla. heihei.

love scream party

huomenta. öööh, mitäs tänään... ei mitään ihmeellistä, randompäivä. ja tossa etusivulla pitäis olla brilliant tears mut ei se näy kokonaa (taino mistäs mä sen tietäisin mähän olen vähänäköinen).. käytiin Kuopiossa, ostin ööö Hello Kitty - mukilasisysteemin (noku se on lasi mut silti muki) ja öööh Hello Kitty eväsrasian >D voin tunkea niistä kuvat (ja ne on sitten otettu tolla webillä ja se kusee laadun). ja sitten ööh ostettiin Hello Kitty pyötäliina, mukeja 20, lautasia 16 + servettejä sinne synttäreille. ja päivemmällä äiti tilas Hamtaro-kakunkoristeen ja ööh jotain muutaki siihen kakkuun ^w^ pitäis laittaa paperille että mitä levyjä / dvdeitä haluisin, ja muista tavaroista sitten panda tai Hello Kitty aiheisia ^^ että silleen. heihei.

water inside

huomenia. netti alkaa käydä harvinaisen tylsäksi nykyään x___x no, ei se kai mitään..... ja sitten tähän päivään ! öööh, oli taas kyllä niin randomia että huhhuh. ihan oksat pois vaan. yks kaks niks naks. niin siis joo. heräsin, söin, puin, laitoin hiukset, kävin lenkillä, kävin lidlissä, piirsin, kirjotin, söin taas, juttelin kaverille puhelimessa, olin koneella ja kävin saunassa ja katsoin telkkaria. kauhea randompäivä satan soikoon. onneks kohta on synttärit ni sitte ei oo randompäivä :----) synttäreillä ei oo ikinä randompäivä, sillon on kivaa. hei hei.

side effect

hah. hyvää huomenta. ohoooo, enää pari viikkoa ja olen 12 ☆ tänään oli aika randompäivä. nousin, söin, katsoin telkkaria, puin, kävelin, kävin uimassa, söin ja kirjoitin. ja nyt tuli tuo hikka kiusaamaan D: pitäisi laittaa noi julisteet noihin kaapin oviin ja tehdä jotain randomia joskus ... kuten esimerkiksi jatkaa tota arisu-ficciä (>_<) ja kirjottaa Young Loveen jatkoa, eihän sen eka osa ole edes valmis viel.... siihen nimettömään tulis nytte kolmas osa (tai riippuu ihan siitä milloin jaksan kirjottaa, kjeh kjeh) (●´┏_┓`●) heippa.

dust pain

hyvää juhannusta ! meillä oli tänään kokko ja koivuja etupihalla ja takapihalla. tänään oli aika random päivä. nousin, söin, puin, katoin telkkaria, menin ulos ja tein jotain randomia. rupesin kirjottaan alice nine.stä ficciä, ja olenkin saanut jo kaksi osaa valmiiksi ! ja kirjotin myös jotain randomeita pikkusia. ja siihen Young Loveen en oo saanu tehtyä jatkoa, nyt tökkii ja pahasti D: pitäis taas piirrellä lisää, viimeksi piirsin sellasen kaapuhamsun ja seuraavaksi jotain randomia. todella tylsää, kun ei oo inspaa eikä sitten saa mitään aikaseks D: katoin myös Duudsonit tässä vähän aikaa sitten (lue: sillon ku ne tuli teeveestä), onse aika hyvä sarja :'D ja nyt sitten istun tässä, äsken pelasin StarStable 1'stä tolla toisella koneella. ai niin, ja enokin kävi tänään kattomassa sitä kokkoa. mun synttäreihin on enää vähän päälle kaks viikkoa ja ensviikolla tulee Japan Pop ^w^ kivaa tiedossa. hei hei.

shine

yhyy toi otsikko ei näy tos alus kunnola D: mut siis what ever, siinähän pitäis lukee blueberry train. se perhanan paketti tuli ja toi mukanaan kaulakorun, pehmosysteemin, avaimenperän + penaalin. siinä on donitseja, jei ^w^ GAAAAAAAH EN PYSTY LUKEMAAN NAON BLOGIA stna DX siellä on kuulemma joku HUOLTO MENEILLÄÄN. ja se ankkakoru on vieläkin ihana. mä en tehny tänään oikeen mitään ihmeellistä, piirsin jotain ja riehuin ulkona ja kävin lenkillä ja söin äsken iltapalaa. eli saitte loistavan tiivistelmän hienosta tapahtumarikkaasta päivästäni, joten voin lopettaa turhan selityksen ja painua vaikka jonnekin. heihei ja hyvää yötä.

discharge

hyvin meni festarit. ostin sieltä _ihanan_ ankka-kaulakorun, njawn ^w^ se on tosi söpö ~ sellanen keltanen ja sillä on oranssi nokka ja oranssit jalat ^____^ piirsin joitain söpöjä hamstereita tänään 8) ja oli myös aika lämmin. mutta tänään ei tapahtunu mitään ihmeellistä, enkä mä oikein jaksais sieltä festareiltakaan kertoa mitään (>__<) hmph, okei. järjestys meni tälleen; Doom Unit, Blake, Viikate, Tarot, Ensiferum, Exodus (noista kahesta vikasta en oo sit iha varma, okei? eikä me katottu niitä kuiteskaa, jote what ever~) juu, mutta enköhän minä taas huomenna ilmesty. hei hei ja hyvää yötä. nähkää kivoja unia + vielä kun ehdin, niin todella ihanaa synttäriä NoGoDin Karinille ! love you ☆

orange dream

iltaa. käytiin tänään Masan kanssa varkaudessa, ostin manssikkapussin rahoille, jäätelökorvikset ja panda-kännykkäkorun *---* voin laittaa niistä kuvia, kunhan löydän kännykän usb-johdon. suomentelukin on nyt edistyny hyvin, seuraavana ois vuorossa Miss Santa Claus. ayabieltä sekin. jaaa sitten aamulla pitäis lähtee kohti vantaata, myötätuuli-rockiin... en kyllä jaksais, se täytyy myöntää. tänäänkin mua väsytti ihan hirveästi, ja kun päästiin kotiin niin meinasin rueta lukemaan mutta nukahdin D: onneks autossa voi nukkua. muuten koko reissusta ei varmaan tulis hevon tuuttiakaan. btw toi ulkoasu on nyt kiva ~ hyvää yötä.

blue star

aika kuluu nopeesti, eiks je ? ja mä olen ihan varma että joku on on pöllinyt mun kamerani usb-johdon D: se ei oo siinä kameran laatikossa, eikä se oo mun huoneessa (eipä sillä, ei sielt kyl koskaa mitää löydäkkää ......) hmmm pitäis varmaa siivota se, on aika sotkussa. ei voi mitään, joku on sen sotkenu .... mulla on nyt hmmm 6 suomennosta valmiina ja 14 jäljellä :'D ayabien kappaleita siis suomentelen, tällä hetkellä menossa Senjou Cameraman To Saigo. onse jännä bändi, niillä on todella koukuttavaa musiikkia. ihan oikeasti. se vaan .... jää päähän soimaan eikä sitä saa sieltä pois + sanat on todella kauniita 8) mä rakastan musiikkia, se on sellanen tosiasia joka on tullu ilmi aika monesti, mutta koska se pitää paikkansa niin eihän sillä ole mitään väliä. sillä musiikkihan on aivan mahtava asia, se piristää päivää.

grieving the dead soul

hmmm nyt kävi silleen et hukkasin kännykän usb-johdon enkä pysty laittamaan kuvia .... mut mut silti. kerron mitä tein tänään. me mentiin Masan kanssa Heipakkaan ja kiipesin liukumäen katolle ja sitten me juteltiin ja naurettiin. sitten me mentiin koululle ja kiipeiltiin siellä ja kun sinne tuli jotain tyyppejä, lähettiin pois ja mentiin takas Heipakkaan. sitten kun lähettiin sieltä menin kotiin, söin ja katsoin telkkaria. the end. yo-yo kiittää ja kumartaa *poistuu verhon taa*

angelfish

HEI VAAN ja anteeks kun en oo nyt käyny, en oo ... jaksanu. mä lupaan laittaa huomenna lisää kuvia ! ps mä en tykkää tosta ulkoasusta 8( huomenna kuvia ... nyt heihei. ps anteeks kun kirjotan turhia mut nawn.
Kuva
RRAWRR Hello Kitty-pussi ♪ ihaana ♪ WHEE mun sateenvarjo ♪ Hello Kitty ♪ koiratohvelit ~ ne vaan on niin ihanan lämpimät ja suloiset. Täplä-nalle joka on tosi ihana. voin sitten joskus laittaa lisää kuvia.

departures

mä olen ollut tän blogin kanssa nyt aika ahkera, joten voin olla itsestäni ylpeä. lol (· ∀ ·) tänään oli kevätjuhla ja koulu loppui ♪ se on kivaa ☆ tosin mun puhelimeen on tullut joku vika ja sen näyttö sano sopimuksen irti ja silleen mut ei se mtn. (· ω ·) en jaksa. nälkä. hyvää yötä. (●`ω´●)

love letter

mulla on tylsää (* 'д `*) ei täällä voi tehä mitään ! kun ei ole edes kaveria, kenen kanssa tehdä mitään lol onneksi menen kohta ostamaan kevätjuhlaan vaatetusta ♪ siellä ei ole tylsää (* 'ω `*) hmm. millaistahan olin ajatellut (· ∀ ·) en muista, mutta jonkinlaista kivaa. lol D'OH youtube lagaa (* 'д `*) ei kivaa. hyvää yötä (· ω ·)