Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on heinäkuu, 2010.

out to lunch time

yay AI mitennii oon laiska D: noh tota oltiin siellä ja kerronpa joskus yksityiskohtaisemmi ku nyt on nii kuuma D: Masa oli täällä eilen yötä, käytiin kuutamouinnilla yay ! yh siel oli ihana huppari muttaku se makso 85e D: njoo meenpä tästä valittaa kuumuutta. heihei. / njoo oon aika best. i know.

god forsaken

huomenta. AI ETTÄ KUN ON KUUMA. eihän täällä jaksa D: muttaa kyllä mä kohta haen sen jäätelön !! hehe huomenna istutaan autossa noin 9 tuntia kun mennään ylläkselle jee. onneks mulla on siellä ihan ikioma huone, yay ♥ jännää. voin sitten laittaa kuvia kun sieltä pois pääsen kahdeskymmenesneljäs tätä kuuta. omg miksei tätä lue kukaa D: onks mun ah-niin-turhat merkinnät muka tylsiä ?? heippa, en jaksa kirjotta ku on nii kuuma D:

may day

just. olipahan vähän kiireitä. oli synttärit, sain mp3soittimen, Heroesin 1kauden ja muumipussilankanat ja rannekorun ja kaulakorun. kävin uimassa ja laitoin tamagotcheihin patterit. on KUUMA

last dance

huomenta. nyt ei oo kovin kuuma, mutten silti jaksa kirjoittaa kovin paljoa. JEI tällä viikolla (lauantaina) tulee 12v täytee oh yea ♥ mahtavaaaaaa ♥ heihei.

lips

huomenta. hah, eilen oli tosi kuuma D: ja muutenkin aika randompäivä. en jaksa kirjoittaa, on liian kuuma.... heihei.

puppet show

huomenta. mitäs nyt.... hmm, toiki on jo ladannu yli tunnin, tosi tylsää D: EIKU JES, se on valmis ! no joo, se kestää 17min ja toi lataa about tunnin.... onko siinä järkee ? vastaus: ei. ei ole. mitäs tänään... hmm heräsin, söin, puin, katsoin hetken telkkaria, menin ulos ja olin siellä pari tuntia, söin välipalaksi Geisha-jäätelön ja juissi mansikkamehua, sit jossai vaiheessa kävin lenkillä ja söin ja kävin uimassa ja pelasin tolla pleikalla Koiran Elämää. se on kiva peli ~ aika hurja. siis se peli. onha tossa muitaki kivoja, esm. toi Kung-fu Panda + jotai muita. ja sitten tulin tähän ja juttelin Masan kanssa mesessä mut se taisi suuttua (vaikken tehny mitää) ja eräs ihan suoraan sanottuna bitch oli kuulemma syyttäny mua kaikesta, jei. todella mahtavaa ihanaa. rakastan elämää !!!1 juu... mitäs nyt.. jumitan foorulla, kuuntelen musiikkia, selaan [edelleen] Naon blogia ja hengaan deviantartissa. ja juon kokista taas. heihei. btw, emmä jaksanu mitää siivota :'DDD lol.

prince

okei kertokaa mulle miks haluun taas kirjottaa :'D ku kuitenki meen ööö vartin päästä nukkumaan ^w^ tungin kännykkään sellasen kenkä- ja jäätelökorut, jei. YEEEI, WII. ja söin joskus tossa pullan, pillimehua (no okei join sitä) ja kokista ja oon myltänny myös TURKINPIPPUREITA. tiesittekös, pikkuset, että ku selailin noita vanhoja merkintöjä (myös Snowwi's own worldistä ja Shin's little fucking diarystä) ni mullahan on aika perhanan mahtavia sanavalintoja ! hah oh damn it, itsekehu ~ mutta totta se on. tossa vieressä mulla on sellanen ankka-niskatyyny, jonka meinaan ottaa lappiin mukaan. AINIIN mähä siis tosiaankin menen Ylläkselle 17.7 - 24.7 joten en sillä viikolla päivitä blogiani ollenkaan, koska meillä ei ole nettiä siellä mukana. jos oltais saatu nettitikku, niin oisin voinu, mut ei. ja sitten tossa on pikachu-pehmolelu ja kaks pandaa ~ mä rakastan pandoja ^w^ ne on niin söpöjä ! jaa, mutta nyt voisinkin jo oikeastaan mennä. tai siis mähän meen tästä KONEELTA pois 10 m

instrument of hell

huomenta. otin kuvia maisemista täälläpäin mutta se johto on edelleen jossain hevonkuusessa .... eilen olin Masan kanssa jee. oli kivaa 8) oltiin koululla ja yhessä vaiheessa melkeen naurettiin itsemme hengiltä XD ja oli aika normaali päivä, tai en tiedä. istuin koneella melkein koko päivän (ja silti tulin vasta nyt kirjottamaan :'D) miinus sitten kun söin ja kävin suihkussa ja lenkillä. AAA JA KOHTA SYNTTÄRIT !!! tiedän jo yhden, minkä saan, mutta enpä paljasta 8) saatte sitten kuvien kera ihailla *kjehkjeh* hmm mitäs vielä.. inspiraation on multa oikeesti joku varastanu ku en osaa enää kirjottaa mitään (haluun vaa piirtää D:)... hmm tylsääääääää. heihei.