prince

okei kertokaa mulle miks haluun taas kirjottaa :'D ku kuitenki meen ööö vartin päästä nukkumaan ^w^ tungin kännykkään sellasen kenkä- ja jäätelökorut, jei. YEEEI, WII. ja söin joskus tossa pullan, pillimehua (no okei join sitä) ja kokista ja oon myltänny myös TURKINPIPPUREITA. tiesittekös, pikkuset, että ku selailin noita vanhoja merkintöjä (myös Snowwi's own worldistä ja Shin's little fucking diarystä) ni mullahan on aika perhanan mahtavia sanavalintoja ! hah oh damn it, itsekehu ~

mutta totta se on. tossa vieressä mulla on sellanen ankka-niskatyyny, jonka meinaan ottaa lappiin mukaan. AINIIN mähä siis tosiaankin menen Ylläkselle 17.7 - 24.7 joten en sillä viikolla päivitä blogiani ollenkaan, koska meillä ei ole nettiä siellä mukana. jos oltais saatu nettitikku, niin oisin voinu, mut ei. ja sitten tossa on pikachu-pehmolelu ja kaks pandaa ~ mä rakastan pandoja ^w^ ne on niin söpöjä !

jaa, mutta nyt voisinkin jo oikeastaan mennä. tai siis mähän meen tästä KONEELTA pois 10 minuutin päästä mutta tästä blogin roskaamisesta. taidan siivota huomenna vaatekaapin ja muutenki noita hyllyjä.. ^^ mutta nyt, heihei.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

meitsin lempijutut, osa 4

Don't be alarmed, it's not the end of the world

Wake me