Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on joulukuu, 2012.

say goodnight

hyvää joulua kaikille ihmisille (: nyt ei jaksa angstata eikä vaivata päätään millään, vaikka oliskin tuhat ja yks asiaa joista huolehtia ja angstata. pelaan MUN ps3sella Final Fantasya ja nautin elämästä <3 p="p"> (:

welcome to the masquerade

iltaa. tiättekö, joskus joka ikinen vitun ihiminen ottaa mua päähän ihan saatanasti. ihan ku en osais elää niitten keskellä. yks on perseestä, toinen on tekopyhä, kolmas on wannabe ja neljäs on muuten vaan paska tyyppi. pienestä pitäen mulla on ollu sellanen tunne, etten mä sais sanoo mun mielipidettä enkä kertoo kellekään miltä musta tuntuu. aina sanotaan että jokaisella on oikeus mielipiteeseen, mutta mulle sanotaan että pidä nuo mielipiteet omana tietonas. vittu, kirjallista lupaako mä kohta tarvitsen siihen, että voin sanoo mitä mieltä olen? ja jos sanon miltä tuntuu, niin heti ollaan sillein älähän nyt, älä sano noin tuo on väärin. ja ehkäpä siitä syystä en nykyään juuri tuo sanallisesti esille jos mulla ei oo hyvä olla. kai siihen on jotenki tottunu, että parempi vaan ku pitää oman olonsa omana tietonaan ni eipähän ainakaan tartte miettiä mitä muut sanoo. mutta no. eiköhän se homma jossai vaihees aukene mulleki, ja sen verran muillekin, että mullakin on ihan yhtä suuri oikeus

a headless crow can't bite

heeeeeiii. oon ollu laiska, i know. mut en oo vaa jaksanu. haittaakse? no iha sama. what everrr. tiesittäkö että spotify on tosi kätevä keksintö? löytää ihania bändejä <3 hehehe.="hehehe." p="p"> noh noh, jouluun on enää 9 päivää, mikä on ihan vitun siistiä. asdf xx Roni (:

now it seems i'm fading

no hellöy taas pitkästä aikaa. juu tiiän, en oo jaksanu palijoo kirjotella mutta ei nyt voi mittään. korjasin tuossa konneeni ja se korjautuki ni helevetin hyvi että mese ei toimi ennään. kahtoo nyt ossaako tämä paska päivittää ihtesä nii että saisin sen vitun mesen asennettua. on se jumalauta kumma ku ei mikkää voi toimia. tännää on itsenäisyyspäivä ja jouluu on 18 päivää. on se jännää kuule, iha oikiasti. xx Roni ps. joo sori, en nyt oikiasti jaksa kertoo mistää turhanpäiväsestä, mutta ihan muodon vuoks; moi mulla ei oo nyt kaikki ok. mullon pää vitun kipiä nykyää tosi ussei ja kaikkee semmosta. mutta eiköhä tämä tästä.