Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on toukokuu, 2010.

the beautiful name

huomenta. eilen käytiin Linnanmäellä, joten nyt mä kertoisin siitä, eiks je. ekaks mä heräsin klo. 4.45 ja menin syömään aamupalaa, johon sisältyi vähän muroja. sen jälkeen puin päälle ja laitoin hiukset. ja suunnilleen 5.35 me lähdettiin. sitten jäin koulun linkkupysäkille, koska Masa odotti siellä. me käveltiin koululle ja ihan pian siitä se linja-auto tuli ja me mentiin sinne. näin alko matka kohti Timolaa. seuraavana me pysähdyttiin Kuortin ABC'llä. mä ostin sieltä yhden mangan, kolme askia salmiakkia ja kolme tikkaria + mulle ja Masalle yhteiseks pikkupussin sipsiä ja kokista. kun lähdettiin taas jatkaan matkaa, mä ja Masa siirryttiin eteen istuun, jotta nähtii paremmi maisemia. sitte me pysähyttiin Tikkurilan Raxissa. mä en syöny siel muutakun yhden palan pitsaa ja mukillisen kokista. sitten käytiin Masan kanssa Seppälässä, mukaan tarttui siisti vyö sekä ihana huivi. Masa osti vihreän pussukan, johon se sitten laittoi rahansa. seuraavaks me oltiinkin jo Lintsillä. ekana me sa

red carpet going on

hyvää iltaa. JES, perjantaina helsinkiiin juu moi moi. en keksi mitään oli tylsä päivä ei olla Nikan kavereitaa joo heihei.

extended

jeeeeee huomenna ehk Masa tänne yöks + katotaan kauhuleffoja *love* aaaaa oli muutenki kiva päivä, sain äitiltä paidan, kuviksen työ onnistu (se pitäs vaan värittää) ja blipon paketti tuli ! siin oli karkkeja, avaimenperiä 2kpl, kännykkäkoru, kännykkätarroja, kynäpurkki ja muita tarroja ! wheee.

last white

mä olen __taas__ täällä koululla ja mun pitäis tehä tota työtä, mut tällä kertaa se ei es avaudu, joten ei oo mun vikani ko en pysty tehä sitä. nettimesekään ei jaksa toimia ja mulla menee hermot sen kanssa .... voi vtu ko omal koneel mese toimii suunnilleen 100x paremmin ko toi. et kyllä mä mielummi sen sitte valitsisin ko tän. tossa noiki mökää -.- hohhoijjaa. enpäs ny jaksais kuunnella ko noi käkättää tosa ja mä en nukkunu viime yän kovin hyvin ja masentaa viel kaiken lisäks. annetaaks aplodit ? mulle siis. eh eh. no ei tarvi, soli vaan vitsi. tai jotai. voi kerpele, mun aivoni räjähtää kohta -.- eiks noi osaa olla __minsaakaan__ hiljaa .... mikä ny noi hauskaaki on. saatana. ehkä mä menisin tästä, ennenkun mun aivoni oikeasti sanovat sopimuksen irti. hei hei ja hyvää päivän jatkoa.

sweet pain

huomenta vaa teitsilleki. täällä on tylsää, mutta mikäpä siinä. kerrankin aikaa miettiä niitä omia asioita ihan rauhassa, ettei oo aina joku häirittemässä. se on tosi ärsyttävää. meinaan, jos masentaa ja tahtoo sit olla yksi ni just sillo nää riesat tuppaa tuleen just sulle. se on mukavaa. mulla menee inspa näiden kaa, mutta ajatusha on tärkein, eiks je ?

ghost town

hah. mein koulusa on aivan älytylsää... katoku mein ois pitäny mennä pelaan pesäpalloa mutta ku ei haluttu ni piti mennä tekeen jtn työtä, mutta arvatkaas ketä ei kiinnosta ? minua tieteskää, oliko noi vaikeeta ? ai oli vai ? ok, ok. uskotaan. en edelleenkään tykkää tein kiusaamisestanne. joskin mä huijasin taas, muttaah ...... ei haittaa 8) muahah. ok, mut mun pitäis nyt kyl oikeesti tehä tota työtä eikä vaa tässä kirjottele tänne ..... eeeeehh ... ei se ope kyllä tästä tuu tietään. mut kuiteski. hei hei ja hyvää yötä. oho nyty onki päivä .... DX

maple gunman

en mä sittenkään kattonut sitä Heroesia, kun sisko pelasi pleikalla. hohhoijjaaaa. on tylsää. ihan oikeasti tylsää. kattoo jos voisin huomenna tehä jotain kivaa, jos olis ees vähän nätimpi päivä tuolla ulkona. eiks toi ulkoasu nytte ookki aika hiano ? musta myös.

rainbows

muaahahahahahahahahahah. tänään ei tapahtunu ees mitään ihmeellistä. ulkona satoi koko ajan, joten siellä ei voinu olla. me käytiin ostamassa äidille äitienpäivälahja ja mä hommasin itelleni purkkaa. nams. mä taidan vaihtaa tän blogin teemaa, sellaseen iloseen. mullaki on nyt sellanen kausi, kun ei enää masenna, ainakaan niin paljoa :3 meinasin et rupean kohta syömään iltapalaa ja kattomaan Heroesia. se on hyvä ohjelma. mulla on nykyään menny ideat pitkien merkintöjen kanssa, mut ei se kai haittaa. tärkeintähän on vaan se, että kirjottaa jotahi.

nine heads rodeo show

moi. mä olin tänään kaverin synttäreillä. ja katson nyt youtubesta kaikkea randomia liittyen mm. alice nineen, ayabieen jne. ja hohhoijjaa. paitsi että youtube lagaa eikä noi videot toimi vaikka niiden pitäs. mä valitan tästä ! eiks noiden pitäis näkyä tossa jos ne näkyy normaalistiki ? awww, Mashirolla on tosi söpö blogi ~ :3 nooo, onhan se muutenkin todella söpö persoona 8) ilonen ja ... sellanen awwspupuhöppänä ! AAHAHAHAH NYT TOIKAAN EI TOIMI TOSSA ! IHAN EPISTÄ. mä todellaki valitan tosta jonneki yhdyskunnan virastoon. HYVÄÄ HUOMENTA JA HEI HEI.

deadly silence

muahaahaa. on tylsää. kuuntelen musiikkia. no ei, en pidä teidän kiusaamisestanne. erm. unhoittakaa tuo. eli tuota noin. mitäs jos mä en kirjoittaisi koviin pitkää viestiä tänää, sillä en jaksa ? eli heihei. ja älkää kysykö sanoinhan, että OLI TYLSÄÄ.

dice

aah, huomenta vaan teitsilleki. mä olen tässä kohta lähdössä, meinaan lenkille tms. lataan nyt ekaks koneelle ja siitä kännykkään hieman musiikkia, jota on sitten kiva kuunnella. mm. ayabie on kovassa huudossa nyt, ihan paras bändi ~ toinen kestosuosikkini on 176BIZ, eli ihan vaan Bizut. nehän on jo lopettaneet [Kouta ~ <3]> mä juttelin mesessä yhden tyypin kanssa ja aaaaaa tajusin taas miten tärkee se mulle on. whee. kuunnelkaa Serial Numberin Attention Pleasea. on hyvä. hei hei.