no bleeding on the carpet ... !

hei vaan teillekin sielä ja hyvää iltaa :) kello on atm 0.05 ja aattelin täs vielä hetken riehua ennekö meen lukeen. vielä pitäis tää viikko jaksaa ja sitten se ois taas vähäks aikaa ohi. hohhoh, kyl sitä vapautta aina koko vuoden oottaa, ei oo kesän voittanutta.

kuuntelen tässä musiikkia samalla, kuten yleensä, ja noh, kirjotan tätä, mut en sit juurikaan muuta... täs huomaan taas että en oo kirjottanut mitään kivaa vaikka ois pitäny, on pitäny jo monta kuukautta mut kappas  perkelettä, kukas ei sitä saa aikaan... no minääääh.

tykkäisin värkätä kunnon videoita mut sattumoisin satun omistaan vaan paskan movie makerin + sen live-version joka on kyl 100x parempi mut kuitenki... miks helvetissä Sony Vegas maksaa vitusti liikaa ._. siitä tuliki mieleen... seuraavana ostoslistal on kyl ehottomasti uus kone, tää alkaa olla jo aika paska.. ei täl pysty ees pelaan :c

noh, ei siin mitään, kattoo sitte kesän jälkee et palio o rahaa koossa ja sitte eiku konetta osteleen ;) mutta, meitsi menee ny hetkeks viel jotai täsä sählään ja sitte kirjan kimppuun !

the only way to cope is to realise...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

meitsin lempijutut, osa 4

Wake me

Out of the cold