that fairytale was never my story

morjens c: synttärit meni, ei siinä sen ihmeempiä c; lahjat saatu, eli hieman rahaa + myöhäinen rippilahja/synttärilahja, siinähän toi huulessa kiilteleepi... c; tosissaan käytiin tossa eilen ottamassa, ei juuri sen enempää sattunu, mitä nyt vähän nipisti mut sit ku se oli ohi ni oli vapautunut fiilis :D

syöminen tosin on hieman vaikiaa vielä kö ei oo tottunu, huomasin sen tossa ku yritin leipää syödä, meinaa tarttua huulen ja hampaiden väliin mut noh, eiköhän se siitä c: pitää sitä aina puhistella, joka ruokailun jälkeen pitää suuta purskutella lämpimällä vedellä ni sinne ei jää mitään tonne sisäpuolelle ja muuten pitäis n. 2-3 ulkopuoleltakin huudella lämpimällä vedellä ja pyöritellä sitä c:

ei onneks satu juurikaan tai mitään, pitää kattoo aamulla ja sitte tietty etiäpäi että turpoaako toi huuli miten ja semmosta... ei pitäis tulla mitään ihmeempiä kun vaan hoitaa hyvin ni sitten pääsee korujaki vaihteleen c; nyt tosson tosissaa tollane pitkähkö tappi, se on vähä pidempi sen takia et huuli pääsee turpoomaan kunnolla jos turpoo eikä ala kiristää tai puristaa tai mitään.

c;

jos se on niin vitun vaikiaa hyväksyä muut ihmiset semmosina ku ne on ni älä vittu valita ettei sua hyväksytä



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

meitsin lempijutut, osa 4

Wake me

Out of the cold