what the hell would you know?

hyvää iltaa ihmiset, kello on kahden minan päästä yksi yöllä ja ulkona on ihan vitun pimeetä. ei onneks ukkosta tai sada tai mitään, onpahan vaan ihan saatanan pimiää. ei siinä mitään.

mitäs tässä nyt, migreeniä ollu täs viime aikoina, mua alkaa pikkuhiljaa kyllästyttää koko paska... no mikäs siinä kö päähän koskee ihan saatanasti joka päivä, suunnilleen. kunhan pääsen täs sit käymää lääkäris ni kattoo jos vaikka jotai lääkkeitä sais.

alle viikko synttäreihin. jotenki jännä, ku ajattelee et ens vuonna tulee jo vuosia 16. aika on menny hirviän nopiasti, on niin saatanasti kaikkee ollu. paljon asioita, jotka ois voinu jäädä tapahtumati, mut myös paljon sellasia, joita en antais pois mistään hinnasta. on asioita, jotka on vaan vaikeuttanu elämää, mut myös asioita, jotka on sitä jonkun verran helpottanu. en tiiä voinko sanoo täl hetkel olevani 'onnellinen', mut iloinen tai ainakin hyvällä tuulella oon ainakin. en sit tiedä miten kauan sitä kestää, mut siitä pitää nauttia.

sen takia mä haluankin sanoa teille, ihmiset; lopettakaa se turhasta, ja ylipäätään kaikesta, valittaminen ja nauttikaa elämästä. aina jostain löytyy jotain hyvää, meillä on vaan yks mahollisuus. jokaiselle on annettu elämä syystä. älkää hukatko sitä.


ps. 1 viikko c:

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

meitsin lempijutut, osa 4

Wake me

Out of the cold